Dopredsjednik Santosa u Madridu prodavao Neymara

Real i Barcelona potencijalni kupci

Dopredsjednik Santosa u Madridu prodavao Neymara

Edmir Škorić
Teme:

Odilio Rodriguez, dopredsjednik brazilskog Santosa, boravio je proteklih dana u Madridu kako bi, navodno, pregovarao o prodaji brazilskog reprezentativca Neymara.

Iako u Santosu kao razlog Rodriguezove posjete španskoj prijestonici navode proslavu rođendana, mediji pišu da je riječ o poslovnom putovanju.

Navodno se u petak ili subotu sastao dopredsjednik Santosa sa čelnicima Reala, a u nedjelju je imao razgovor sa čelnicima Barcelone, na dan kada su Katalonci gostovali u Madridu i savladali Atletico.

Nije tajna da dva španska velikana žele jednu od najtraženijih "roba" današnjice - supertalentiranog Neymara, koji ima do ljeta 2014. godine ugovor sa Santosom.

Međutim, ponudi li neko 70 miliona eura i više, Neymar bi već ovog ljeta mogao napustiti južnoameričko tlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.