Đorđević: Borac je jedan od većih klubova u BiH

Novo pojačanje Borca za SportSport.ba

Đorđević: Borac je jedan od većih klubova u BiH

D. Vejo

Miloš Đorđević osmo je pojačanje banjalučkog Borca u zimskom prelaznom roku.

Doskorašnji fudbaler Slavije iz Istočnog Sarajeva, Banjalučanima se priključio u četvrtak kada je odradio i prvi trening, a danas je odigrao i prvu utakmicu u dresu crveno-plavih gdje je pružio jedan dosta dobar nastup praveći probleme zadnjoj liniji BSK-a. 

O banjalučkoj publici, ali i novim saigračima pričao je upravo pomenuti brzonogi krilni napadač.

"Borac je jedan veliki klub, jedan od najvećih u Bosni i Hercegovini. Uslovi za trening su fantastični, počev od terena, opreme i ostalo. Saigrači su me dosta dobro prihvatili, to su sve kvalitetni igrači od prvog do posljednjeg. Ekipa je dosta jaka. Ulazak u Premijer ligu neće doći u pitanje. Što se utakmice tiče, diktirali smo tempo, bili bolji i smatram da ćemo spremni dočekati prvo kolo", izjavio je za SportSport.ba novi fudbaler Borca, Miloš Đorđević.

On se osvrnuo i na mladost Velikana iz Platonove.

"Ovaj klub ulaže mnogo u omladinsku školu, što se vidjelo danas na terenu. Smatram da ukoliko budu vrijedni i predani, mogu ostvariti svoje ambicije", dodaje Đorđević.

Za njega i njegove saigrače nema odmora, već sutra ih očekuje trening, a naredne subote i utakmica sa Slobodom iz Novog Grada.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi