Đorić dogovorio, čeka se Mazalica

Rudar slaže kockice

Đorić dogovorio, čeka se Mazalica

Adnan Beganović

Zlatko Đorić je poslije Lukača i Hamzića, treće pojačanje Rudar Prijedora ove zime. Uprava ovog kluba i dojučerašnji napadač Zvijezde brzo su se dogovorili o svim detaljima i Đorić bi već početkom naredne sedmice trebalo da potpiše ugovor.

U Rudaru očekuju da im se priključi i nekadašnji napadač Borca iz Banje Luke Marko Mazalica, a pregovoru su uveliko u toku.

Poznata su i imena igrača koji će biti slobodni u izboru nove sredine. Na transfer listi se, prema našim informacijama nalaze, Aner Ljeljak, Arnes Brkić, Saša Stijepić, Goran Kušljić i Milan Pavić. Ljeljak je već počeo pregovore sa Čapljinom, dok će Stijepić preći u Slobodu iz Mrkonjić Grada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije