Dortmund potvrđuje transfer Sahina?

Dortmund potvrđuje transfer Sahina?

Borussia Dortmund će potvrditi prodaju Nurija Sahina Real Madridu u ponedjeljak, piše njemački Ruhr Nachrichten.

Turski veznjak ima klauzulu u ugovoru da može napustiti Signal Iduna Park za deset miliona eura, ali samo ukoliko je klub van Njemačke.

Reza Fazeli, menadžer Sahina i čelnici Dortmunda trebali bi objaviti transfer mladog veznjaka na Bernabeu na konferenciji za novinare početkom sljedeće sedmice.

Sahin je bio jedan od ključnih igrača koji su osvojili ove sezone titulu Bundeslige. Navodno Dortmund već traži zamjenu, a zainteresovani su za Nurnbergovog Ilkaya Gundogana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.