Dos Santos: BiH je druga reprezentacija sa Džekom u timu

Dos Santos: BiH je druga reprezentacija sa Džekom u timu

Reprezentativac i jedna od najvećih zvijezda Meksika Giovani dos Santos uvjeren je u pobjedu svoje ekipe nad Bosnom i Hercegovinom u petak ujutro u Chicagu.

Fudbalske reperezentacije Meksika i Bosne i Hercegovine odmjeriće snage u prijateljskom susretu u Chicagu u petak u 3 sata po vremenu u Bosni i Hercegovini.

 

Biće ovo drugi ogled ove dvije reprezentacije, nakon što je Meksiko prošle godine u Atlanti slavio sa 2:0.

 

"Već smo igrali protiv Bosanaca i znamo da to nije nimalo naivna reprezentacija. Prošle godine za njih nije igrao Edin Džeko, pa očekujem da će sa njim u ekipi stvari izgledati drugačije. Imaju oni i drugih dobrih igrača, tu mislim na Miralema Pjanića i Zvjezdana Misimovića. Ipak, pobijedili smo ih jednom, pobijedićemo ih i drugi put. Nama je bitno da niko nije povrijeđen. Znam da će Meksikanci iz svih dijelova SAD doći kako bi nas gledali i zbog toga im se moramo odužiti na terenu", rekao je ofanzivac engleskog Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.