Dosad neviđeno: Potez Feđe Dudića na poluvremenu sve govori
Foto: fkželjezničar.ba / Damir Hajdarbašić

Velež gubi 3:0

Dosad neviđeno: Potez Feđe Dudića na poluvremenu sve govori

E. Škorić

Feđa Dudić možda nije očekivao da će njegov Velež večeras blistati ili lako zaustaviti navalu Željezničara, ali ni u najgoroj noćnoj mori nije očekivao da će primiti tri gola za poluvrijeme na Grbavici.

Velež je sa dosta optimizma doputovao u glavni grad, ali duel sa Željezničarom donio je nepredviđen razvoj situacije.

Iako su gosti iz Mostara imali na početku priliku da povredu preko Fejsala Mulića, na kraju su primili tri gola i potpuno pokisli otišli na odmor.

Već na početku drugog dijela, Dudić je uradio ono što treneri u svijetu rijetko rade - u istom trenutku, pa još na poluvremenu, u igru ubacuje četiri nova igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bihorac, Osmić, Fereyra i Zeljković su ušli u igru, a izašli Zvonić, Vehabović, Ćivić i Češmendijev. S obzirom na novo pravilo, Dudić do kraja ima pravo na još jednu izmjenu.

Dudićev potez sve govori...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Ide federalna sretno
5 11
Quartararo20
Moj Dudicu i ti si se nafurao malo je rec, desava se svima da prime golove ovako
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi