Došli za siću i postali zvijezde: Od Liverpoola svi trebaju da uče kako se dovode pojačanja!

Redsi su doktorirali ovakva pojačanja

Došli za siću i postali zvijezde: Od Liverpoola svi trebaju da uče kako se dovode pojačanja!

Endin Čaušević

Liverpool je od početka ove godine uložio dosta novca u nova pojačanja, a dovođenjem Virgila van Dijka i Alissona Beckera oborili su rekorde jer je Holanđanin najskuplji defanzivac u historiji, a Brazilac najskuplji golman.

Međutim, treba dodati i to da je zimus Liverpool inkasirao preko 150 miliona eura nakon što je prodao Philippea Coutinha u Barcelonu. Pored Van Dijka koji je plaćen 75 miliona funti i Alissona kojeg su platili 68 miliona funti u Liverpool su ovog ljeta stigli još Naby Keita (52 miliona funti) i Fabinho (43 miliona funti).

To ne ide baš s politikom transfera kluba s Anfielda koji nije poznat po tome da voli izdvajati baš veliki novac za pojačanja. Redsi su u prošlosti pokazali da znaju dovesti nevjerovatna pojačanja za siću, a u nekoliko slučaja to su uradili i besplatno.

U nastavku pogledajte deset najvećih pojačanja Liverpoola za koje Redsi nisu izdvojili veliku sumu novca ili su ih doveli kao slobodne igrače, a oni su igrali ili još uvijek igraju gotovo najbolji fudbal u svojim karijerama.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/11 Kreni

Top Komentari

Robijaš 1988
A gdje je Shaqiri on je u 5 utakmica pokazao čudo a plaćen samo 13 miliona
9 1
Mesa.Sabanadzovic
Juventus ih je presisao relalno
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi