Dossena, unatoč svemu, sretan u Napoliju

Dossena, unatoč svemu, sretan u Napoliju

Edmir Škorić

Iako ga je trener Walter Mazzarri ostavio na klupi protiv Bayerna u utakmici 3. kola Lige prvaka, Andrea Dossena nije ljut zbog toga i još uvijek je predan Napoliju.

Bivši igrač Liverpoola nije igrao protiv Bayerna u sinoćnjem remiju (1:1), jer je trener Mazzarri priliku dao Juanu Zunigi na lijevoj strani veznog reda.

"Jučer nije igrao, jer je Mazzari želio Zunigu, ali to je normalno za Napoli koji se natječe u dva natjecanja. Fizički, Dossena bi trebao redovito igrati kako bi bio u pravo formi, ali osjeća se dobro i sretan je", rekao je Dossenin predstavnik Roberto La Florio.

Dossena je imao loše razdoblje na Anfieldu, jer je u dresu Liverpoola za dvije sezone odigrao tek 18 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.