Douglas: Nikad ne bih prešao u PSV ili Ajax

Douglas: Nikad ne bih prešao u PSV ili Ajax

Edmir Škorić

Twente sve bolje igra posljednjih sezona u Holandiji, osim toga sve češće su učesnici evropskih takmičenja. Brazilski štoper Douglas jedan je od glavnih igrača tog kluba i tvrdi kako ne bi nikada prešao u redove Ajaxa ili PSV-a.

22-godišnji Douglas već se našao na meti Wolfsburga i Juventusa, dok se za njegove usluge zanimaju PSV te Ajax iz Amsterdama. Međutim, Brazilac tvrdi da ne bi prešao u redove nekog drugog kluba iz Holandije.

"Moj cilj je jednog dana igrati u nekom evropskom gigantu. No, osjećam se dobro i u Twenteu. Spreman sam razgovarati o transferu, ako klub primi ovog ljeta dobru ponudu i ako pristane da me proda", kazao je Douglas, koji ističe.

"Nikada ne bih prešao u neki drugih holandski tim. Twente je previše važan za moju karijeru da bih to mogao napraviti. Moje srce ne dopušta mi da zaigram za PSV ili Ajax."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.