Dovršeno postavljanje stolica na stadionu u Vitezu

Stolice postavljene na stadion u Vitez

Dovršeno postavljanje stolica na stadionu u Vitezu

Jučer je dovršeno postavljanje stolica na gradski stadion u Vitezu. Ovaj dio posljednje faze je kasnio zbog kašnjenja isporuke stolica iz Turske.

Gradski stadion u Vitezu će imati kapacitet od 3500 gledalaca, a nabavka i postavljanje je koštalo oko 55 hiljada KM. Izvođač radova je bio "Ganik I.D.A.", a nadzor je povjeren firmi "Viting d.o.o." iz Viteza.

Ova pretposljednja faza bi trebala biti završena u sljedećih 10 dana,  ostalo je još postavljanje ograde oko stadiona i stepenica na tribinama. Nakon toga slijedi posljednja faza, pravljenje VIP lože i "ušminkavanje" stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.