Downing potpisao za West Ham

Downing potpisao za West Ham

E. Škorić

Redove West Ham Uniteda pojačao je nekadašnji igrač Liverpoola Stewart Downing.

Downing je potpisao četverogodišnji ugovor s "čekićarima". Prethodno ga je Liverpool 2011. godine kupio za čak 23 miliona eura iz Aston Ville, no njegove igre u dresu Redsa bile su daleko ispod prosjeka...

"West Ham sa zadovoljstvom objavljuje da je doveo engleskog reprezentativca Stewarta Downinga", saopćio je klub sa Upton Parka.

"Jako sam uzbuđen. Ovo je velika prilika za mene u velikom klubu i jako sam sretan. Spreman sam već za prvu utakmicu protiv Cardiffa ako me trener bude trebao", izjavio je Downing po potpisivanju ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.