Dragan Mrđa najbolji fudbaler u Srbiji
Foto: B92

Odlučeni najbolji u JSL

Dragan Mrđa najbolji fudbaler u Srbiji

Edmir Škorić

Za najboljeg fudbalera u protekloj sezoni Jelen Superlige Srbije proglašen je Dragan Mrđa, napadač Vojvodine.

Dragan Mrđa proglašen je najboljim igračem ove sezone u Jelen Super ligi i to glasanjem trenera svih šesnaest srbijanskih klubova. Osim toga, izabrana je i najbolja jedanaestorka, u kojoj se nalazi čak pet igrača aktuelnog prvaka, Partizana, četiri igrača Crvene zvezde i dva igrača iz Vojvodine.

Saša Marković (OFK Beograd) proglašen je najboljim mladim igračem. Za najboljeg trenera proglašen je Zoran Milinković iz FK Spartaka.

Idealna postava Jelen Super lige Srbije:


Saša Stamenković (Crvena zvezda) - Pavle Ninkov (Crvena zvezda), Mladen Krstajić (Partizan), Milan Vilotić (Zvezda), Marko Lomić (Partizan) - Ljubomir Fejsa (Partizan), Radoslav Petrović (Partizan), Dušan Tadić (Vojvodina), Nikola Lazetić (Zvezda) - Dragan Mrđa (Vojvodina), Almami Moreira (Partizan).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.