Dragić: Slobodi respekt, nama bodovi

Tuzlaci gostuju u Prijedoru

Dragić: Slobodi respekt, nama bodovi

D. Banović

Poslije poraza u Banjoj Luci fudbaleri Rudar Prijedora prvenstvo nastavljaju protiv Slobode, koju će dočekati u nedjelju.

U ekipu se vraćaju Goran Kotaran i Nebojša Šodić, a u ekipi neće biti Stefana Jovanovića, zbog crvenog kartona protiv Borca. Pod znakom pitanja je i nastup Zlatka Đorića, koji je u otvorenom sukobu sa trenerom Draganom Radovićem.

"Ovo je za nas vrlo važna utakmica u kojoj moramo da pobjedimo, jer svaki drugi rezultat mogao bi da bude koban i doveo bi nas u neugodnu poziciju. Znamo da je Sloboda u problemima, ali to je klub koji zaslužuje respekt i njihova kriza nas ne smije zavarati. Moramo uložiti maksimum napora i pobjediti. Slobodi respekt, a nama bodovi ", rekao je defanzivac Rudara Dalibor Dragić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.