Dragiša Lazić godinu dana u Zvijezdi
Lazić godinu dana u Gradačcu

"Zmajevi" se pojačali

Dragiša Lazić godinu dana u Zvijezdi

Edmir Škorić

Dragiša Lazić, dosadašnji napadač FK Slavije iz Istočnog Sarajeva, novo je ime gradačačke Zvijezde. Naime, Lazić je sa čelnicima gradačačkog premijerligaša dogovorio jednogodišnju suradnju.

Kako je iskusni napadač Zvijezde Dragan Matić okačio kopačke o klin, u Gradačcu su ovog ljeta bili primorni pronaći alternativu u vrhu napada. Našli su je u Dragiši Laziću, igraču koji je dvije godine proveo u Slaviji iz Istočnog Sarajeva. 26-godišnji napadač počeo je karijeru u Rudaru iz Ugljevika, a prije dvije godine prešao je u Slaviju. No, nije se baš naigrao, budući da je često ulazio sa klupe za rezervne igrače. Ono što krasi ovog krilnog napadača je tehnika i brzina.

"Ono što Vam za sada mogu reći, jeste da sam se sa čelnicima kluba brzo dogovorio oko transfera. Nadam se da ću pružiti dobre partije u Gradačcu, te da će klub naredne sezone biti u vrhu Premijer lige", izjavio je Lazić za naš portal.

Čelnici Zvijezde su sa Lazićem dogovorili jednogodišnju saradnju, a osim njega, u grad Zmaja od Bosne ovog ljeta mogao bi doći i Damir Tosunović, napadač FK Slobode. No, za sada je jedina prinova Dragiša Lazić. 

 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.