Dragišić: Bit će teško u Doboju

Strateg Tekstilca ouči meča sa Slogom

Dragišić: Bit će teško u Doboju

D. Vejo

Fudbaleri Tekstilca iz Dervente će u sklopu 20. kola Prve lige Republike Srpske gostovati u Doboju, tamošnjoj ekipi Sloge.

Dervenćani su kao glavni zadatak na početku sezone zacrtali takmičenje u Ligi za prvaka. Do ostvarenja istog, potreban im je još jedan bod na predstojeće tri utakmice.

Priliku za to imaju već sutra, kada odlaze na veoma neugodno gostovanje u Doboj.

"Znamo šta nas čeka u Doboju. Gostujemo timu čiji položaj na tabeli ne oslikava realno stanje i kvalitet kojeg posjeduju s toga će biti jako teško. I njima ali i nama, bodovi su prijeko potrebni. Mi moramo obratiti pažnju na njihove pojedince kao što su dva Lukića, Bećarević i naravno napadač Mahmutović koji je prvi strijelac lige", poručio je trener Tekstilca, Zoran Dragišić.

Prije ovog susreta, tim iz Dervente zauzima petu poziciju dok je Sloga trenutno devetoplasirani tim u šampionatu.

Meč se igra sutra od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi