Dragišić: Bodovi pred kraj nisu bitni, prvak je poznat

Trener Tekstilca

Dragišić: Bodovi pred kraj nisu bitni, prvak je poznat

D. Vejo

Fudbaleri Tekstilca remizirali su sa ekipom Rudara u Prijedoru, a u sklopu 8. kola play-off faze Prve lige Republike Srpske rezultatom 1:1. 

Dervenćani imaju dosta dobru sezonu iza sebe, uspjeli su da u obilju bivših premijerligaša izbore play-off i tako svima dokažu kako mlad tim posjeduje kvalitet.

Strateg Krojača, izjavio je da je njegov tim u Prijedoru pružio zavidno izdanje te da očekuje da će u tom ritmu prvenstvo privesti kraju.

"Svakako da mogu biti zadovoljan izdanjem svoje ekipe u Prijedoru. Remi protiv Rudara je velika stvar, pogotovo u gostima. Bliži se kraj šampionata, bodovi i nisu toliko bitni. Prvak je poznat. Igramo rasterećeno do kraja", zaključio je trener Tekstilca, Zoran Dragišić.

U preostala dva kola, Tekstilac će prvo koplja ukrstiti sa Borcem u Banjaluci, a zatim će se od sezone 2016/2017 oprostiti pred svojom publikom protiv Kozare iz Gradiške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi