Dragišić: Dat ćemo priliku mlađim igračima

Trener Tekstilca zadovoljan urađenim do sada

Dragišić: Dat ćemo priliku mlađim igračima

D. Vejo

Fudbaleri Tekstilca iz Dervente ostvarili su plasman u play-off Prve lige Republike Srpske nakon što su u prošlom kolu remizirali sa Podrinjem na domaćem terenu (1:1).

Dervenćani su nakon prvog dijela sezone zauzeli četvrtu poziciju u prvenstvu, a zatim su nešto slabije otvorili proljećni dio. Zabilježili su dva minimalna poraza od banjalučkog Borca i gradiške Kozare, da bi nakon toga stvari krenule boljim tokom.

Prvo su savladali Slobodu MG (3:1), a nakon toga uslijedila su dva remija sa Slogom (0:0) i Podrinjem (1:1). Novi šef struke Krojača ističe da je zadovoljan urađenim poslom do sada.

"Dali smo sve od sebe kako bi osvojili bod protiv Podrinja. To je ekipa koja igra sjajno ove sezone, što pokazuju i na terenu. Uspjeli smo u svom naumu. Sada kao primarni cilj stavljamo afirmaciju mladih igrača kako bi mogli znati na koga možemo računati naredne sezone. Do sada, mladima nismo mogli pružiti dosta šansi jer smo imali pritisak od rezultata, koji su nam bili neophodni. Međutim, sada kada igramo rasterećeno oni će dobiti priliku da pokažu koliko znaju", izjavio je trener Tekstilca, Zoran Dragišić.

Tekstilac se sada nalazi na petoj poziciji u ligi sa 31. osvojenim bodom, a u posljednjem kolu regularnog dijela šampionata Dervenćani će gostovati u Istočnom Sarajevu ekipi Slavije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi