Dragišić: Respektujemo Slobodu, ali naš cilj je jasan

Borac gostuje Slobodi MG

Dragišić: Respektujemo Slobodu, ali naš cilj je jasan

D. Vejo

Fudbaleri Borca će u trećem kolu prvenstva Srpske, gostovati u Mrkonjić Gradu ekipi Slobode.

Očekivanja od ovog meča, ispričao je strateg Velikana iz Platonove.

"Sloboda je veoma težak i nezgodan protivnik. To je ekipa koju ne smijemo potcijeniti. Imamo respekt prema protivniku, ali mi smo naporno radili tokom čitave sedmice i vjerujem da možemo opravdati ulogu favorita u ovom meču. Vjerujem u svoje igrače", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Zoran Dragišić.

Svoje viđenje meča ispričao je i nekadašnji igrač Slobode, koji danas nosi dres crveno-plavih.

"Poznavajući kakav je sistem tamo, mislim da će ovo biti jedna teška utakmica u kojoj moramo biti na nivou. Želimo povratak u Premijer ligu, a do toga možemo doći samo ako ostvarujemo pobjede", dodaje fudbaler Borca, Kondić.

S mišljenjem Kondića, slaže se i njegov saigrač.

"Mi smo spremni da odgovorimo svakom izazovu pa tako i ovom. Vrijedno smo radili i nadam se da ćemo sutra pokazati naš kvalitet", zaključio je, Borisav Erić.

Utakmica između Slobode i Borca igra se sutra od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije