Dragišić: Vidjet ćemo ko posjeduje kvalitet za Tekstilac

Šef struke Tekstilca

Dragišić: Vidjet ćemo ko posjeduje kvalitet za Tekstilac

D. Vejo

Trener Tekstilca iz Dervente Zoran Dragišić istakao je da će priliku u predstojećem play-offu dobiti mlađi igrači, kako bi znao na koga će moći računati u nastavku.

Do početka Lige za prvaka, ostala je još jedna utakmica regularnog dijela šampionata, i to ona sa ekipom Slavije koju Dervenćani igraju u Istočnom Sarajevu.

"Ostala nam je još jedna utakmica u regularnom dijelu prvenstva na koju smo sada skoncentrisani, a zatim kreće Liga za prvaka. Tu ćemo pružiti šansu mlađim igračima da pokažu koliko znaju i kakav kvalitet imaju. Smatram da je to odlična prilika da vidimo na koga od njih možemo računati u nastavku. Dat ćemo sve od sebe kako bismo ostvarili pozitivan rezultat", dodaje trener Tekstilca, Zoran Dragišić.

Meč 22. kola Prve lige Republike Srpske između desetoplasirane Slavije i petoplasiranog Tekstilca se igra sutra od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi