Dragišić: Želimo u Ligu za prvaka

Trener Tekstilca o ambicijama

Dragišić: Želimo u Ligu za prvaka

M. Jakovljević

Fudbaleri Tekstilca iz Dervente krenuli su sa pripremama za nastavak sezone, a prozivku je izvršio novi šef struke Zoran Dragišić koji će na proljeće predvoditi Dervenćane u nove pohode na prvoligaškim terenima.

Bivši trener banjalučkog Borca, na mjestu trenera zamijenio je Bojana Magazina koji je od ove zime preuzeo ekipu Zvijezde iz Gradčca.

"Želimo se plasirati u Ligu za prvaka i ostvariti što bolji plasman. To je poželjno, kako zbog navijača koji bodre ovaj klub tako i zbog igrača koji nose ovaj dres. Kostur ekipe ostao je isti, fudbaleri se poznaju jer dugo su zajedno te smatram da uz rad, red i disciplinu možemo do cilja", istakao je trener Tekstilca, Zoran Dragišić.

Nakon prvog dijela sezone, Tekstilac je završio na četvrtom mjestu sa 26 osvojenih bodova te zabilježio statistiku od osam pobjeda, dva remija i šest poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi