"Drago mi je što sam odlučio pobjednika"

Edin Višća pogodio za pobjedu

"Drago mi je što sam odlučio pobjednika"

A. Beganović

Po ko zna koji put mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća bio je ključan u pobjedi svog Željezničara.

Standardno, kao džoker sa klupe, Višća uđe u igru i odluči pobjednika. Tako je bilo i večeras, kada je ovaj mladi fudbaler donio pobjedu svom timu u susretu sa Čelikom na Grbavici.

"Nakon povrede polako se vraćam. Šef mi daje priliku sa klupe zato što sam dugo pauzirao, a ja je evo koristim na najbolji mogući način. Presretan sam što sam baš ja riješio pitanje pobjednika", rekao je za SportSport.ba Višća i dodao:

"Čelik nas je iznenadio. Od samog početka igrali su otvoreno i pokazali da se radi o dobroj ekipi, iako stanje na tabeli to ne govori. Drago mi je što je bilo nešto više publike na tribinama nego u prijašnjim utakmicama, a nadam se da će u narednim susretima Grbavica biti ispunjena kao prošle sezone. Igramo dobro postižemo rezuzltate i to je najbolji magnet za navijače", zaključio je Višća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.