Drakul: Ja sam spreman

Mladi vezista Želje se oporavio od povrede

Drakul: Ja sam spreman

Ovosezonsko pojačanje sarajevskog Željezničara Dejan Drakul povrijedio se već na samom početku priprema sa svojim novim klubom.

Tako se Drakul nije ni našao na spisku putnika menadžera Željezničara Amara Osima za drugi dio priprema u Sloveniji, ali se brzo oporavio, te će se priključiti ekipi kada se ona vrati iz Slovenije.

"I ranije sam imao problema sa tim mišićem, ali se stvar pogoršala na pripremama u Međugorju. U razgovoru sa menadžerom Amarom Osimom odlučeno je da ostanem u Sarajevu te da radim po posebnom programu i da idem na terapije. Sada se već osjećam mnogo bolje. Povreda je sanirana i po povratku ekipe iz Slovenije trebao bih početi sa svakodnevniom treninzima. Što se mene tiče ja sam spreman", rekao je Dejan Drakul za službenu stranicu Željezničara.

"Proveo sam par dana sa ekipom u Međugorju i nosim izuzetno lijepe impresije. Nadam se da će tako i ostati. Svi su me odlično prihvatili i prezadovoljan sam. Malo me poremetila ova povreda, ali se nadam se da će i ona brzo pasti u zaborav i da ću što prije izboriti svoje mjesto u ekipi", dodao je mladi vezista za oficijelni site sarajevskih plavih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.