Draško Lolić ostaje u Rudaru

Prijedorčanima se ispunila velika želja

Draško Lolić ostaje u Rudaru

D. Vejo

Čelnici prijedorskog Rudara ulažu sve napore, kako bi zadržali veći dio postojećeg igračkog kadra, s kojim bi u narednoj sezoni "napali" vrh tabele prvenstva Republike Srpske i tako ostvarili veliku želju, a to je povratak u društvo najboljih.

Iz kluba su poručili da će najvjerovatnije saradnju nastaviti sa čak desetoricom fudbalera, među kojima je i Draško Lolić, mladi krilni napadač koji ima sezonu za pamćenje.

Navodno, uprava kluba uspjela je dogovoriti nastavak saradanje sa najboljim strijelcem lige ali i tima u sezoni koja je iza nas.

Lolić je ukupno postigao 15 pogodaka, računajući i play-off fazu šampionata, te još jednom pokazao da posjeduje kvalitet. On je u Rudar stigao na pozajmicu iz Krupe, s kojom mu je istekao ugovor ovog ljeta te je tako postao slobodan igrač.

Tu priliku nisu propustili Prijedorčani, te su sasvim sigurno završili jednu od većih "muka" ovog ljeta.

Ovaj 21-godišnji fudbaler, prošao je sve kategorije banjalučkog Borca, nakon čega je prešao u redove gradskog rivala Krupe, te na koncu završio u Rudaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi