Draxler: Napravio sam pravi potez dolaskom u PSG

Nijemac zadovoljan

Draxler: Napravio sam pravi potez dolaskom u PSG

Njemački fudbaler Julian Draxler prešao je ovog januara iz Wolfsburga u PSG.

Nijemac je dugo vremena htio da napusti ekipu Wolfsburga zbog loših igara te slabog plasmana na tabeli, a to je na kraju iskoristila francuska ekipa koja je za njegove usluge izdvojila 40 miliona eura.

Draxler je već odigrao četiri meča za svoj novi tim te je upisao dva pogotka. On poručuje da nije pogriješio što je došao u PSG.

"Siguran sam da sam donio pravu odluku. Klub ima veliki potencijal i zaslužio je veliki respekt u posljednjim godinama. Želim napredovati, baš kao što klub želi dostići najviše evropske ciljeve. Mislim da smo na pravom putu. Klub i ja možemo dostići te ciljeve", rekao je Draxler. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Narednu šansu da se dokaže Draxler će imati već sutra kada PSG u Kupu Francuske gostuje kod Rennesa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi