Draxler ostaje vjeran Prinčevima
FOTO: EPA

Do 2024. godine

Draxler ostaje vjeran Prinčevima

Haris Zilić

Dok se još uvijek razvlače razne priče o sudbini Neymara i Mbappea u PSG-u mogu malo odahnuti.

Julian Draxler ostaje vjeran Prinčevma do 2024. godine, potvrdio je pariški klub.

Pomenuti fudbaler je došao u PSG 2017. godine iz Wolfsburga u transferu teškom 36 miliona eura. Potpisao je ugovor do ljeta 2021. godine, a sada je isti produžio na još tri godine.

Draxler je prošao sve omladinske kategorije Schalkea, igrao je i za seniroski tim Rudara gdje je izrastao u jednog od lidera i zadužio je dres reprezentacije Njemačke za koju je odigrao 56 utakmica i postigao sedam pogodaka.

Pojavile su se priče da bi Draxler mogao karijeru nastaviti u Premiershipu. Zainteresovani su bili Liverpool i Tottenham, ali danas su ugašene i te špekulacije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone u dresu PSG-a Draxler je odigrao 34 meča u svim takmičenjima, postigao četiri gola i upisao sedam asistencija.

Na predstojećem EURO-u će biti i jedna od glanvih uzdanica selekcije Njemačke.

Top Komentari

AndrejUdovicic
sta je ovo slika sa pesa ili Fife
0 0
dda27
Tesko da ce biti glavna uzdanica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti