Drenthe odbio Monaco

Drenthe odbio Monaco

Edmir Škorić

Holandski krilni igrač madridskog Reala, Royston Drenthe odbio je preći u redove francuskog Monaca, potvrdio je kraljevski klub putem službene internet stranice.

Real Madrid je dao zeleno svjetlo Drentheu kako bi počeo pregovore sa francuskim Monacom, no Holanđanin je odbio preći u Kneževinu, te je sve izglednije da će 23-godišnjak ostati na Santiago Bernabeu i nakon prelaznog roka koji se sutra završava.

Bivši igrač Feyenoorda je u Real stigao 2007. godine, ali se nije nametnuo brojnim trenerima koji su se kroz protekle tri godine mijenjali u Madridu. Prošle sezone je upisao svega osam nastupa, a navijači su ga izvidždali po završetku utakmice s  Deportivom (Real izgubio 0:1) prošle sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.