Drina koplja ukršta sa Podrinjem, Kozara putuje u Derventu

Prva liga RS, play-off

Drina koplja ukršta sa Podrinjem, Kozara putuje u Derventu

D. Vejo

Na pomolu je i posljednje kolo play-offa Prve lige Republike Srpske.

Sezona 2016/2017 na prvoligaške travnate podloge donijela je mnogo uzbuđenja, no i ne previše posjećenosti.

Publika na tribinama, očigledno je okrenula glavu od ovog takmičenja, u kojem se nalaze nekadašnji premijerligaši poput banjalučkog Borca, prijedorskog Rudara, zvorničke Drine kao i Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Naravno, navjeći odziv bio je na Gradskom stadionu u Banjaluci, a pažnju je privlačio domaći Borac koji je pet kola prije kraja i matematički osigurao prvo mjesto i plasman u Premijer ligu BiH.

Ipak, ostala je još jedna prilika da timovi iz ovog ranga takmičenja poprave utisak.

Drina će na svom terenu dočekati ekipu Podrinja iz Janje. Zvorničani će na koncu sezone zauzeti treću poziciju, dok je tim iz Janje najprijatnije iznenađenje ove sezone u prvenstvu Republike Srpske. Podrinje je premašilo očekivanja, pa će tako na kraju završiti kao drugoplasirana ekipa.

Tekstilac će takođe biti domaćin, ali Kozari iz Gradiške koja kroz nekoliko dana ostaje bez trenera, jer će to mjesto napustiti Velimir Stojnić kojem ističe ugovor sa Gradiščancima.

Obje utakmice su na rasporedu sutra od 17.30 sati.

Podsjetimo, Borac je meč sa Rudarom odigrao u srijedu, a gdje su crveno-plavi slavili sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi