Drogba još čeka kaznu

Drogba još čeka kaznu

Iako se najavljivalo da bi UEFA ove sedmice mogla izreći kaznu Didieru Drogbi zbog njegovog ponašanja nakon susreta između Chelsea i Barcelone, čini se kako će napadač londonske ekipe na izricanje presude čekati malo duže.

Glasnogovornik UEFA-e danas je rekao da će Disciplinska komisija Drogbin slučaj vjerovatno rješavati tek na prvom sljedećem regularnom sastanku.

- Chelsea više ne učestvuje u evropskim takmičenjima ove sezone i zato nema razloga za žurbu. Slučaj Drogba može još čekati na odluku - objasnio je glasnogovornik.

Sljedeći sastanak u punom sastavu Disciplinska komisija UEFA-e sazvala je za 23. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti