Drogba: Ne žalim zbog prelaska u Kinu

Iskusni napadač zadovoljan

Drogba: Ne žalim zbog prelaska u Kinu

Nekadašnji napadač Chelseaja, Didier Drogba odbacio je navode medija o povratku u Englesku, te je istakao kako je sretan u Kini.

Prema pisanjima medija, Drogbin klub, Shanghai Shenhua prolazi kroz ozbiljne finansijske probleme, ali iskusni napadač je i pored toga izjavio kako želi ostati u Kini.

 

"Jako sam sretan u Kini. Nedostaje mi Premier liga jer je to najveća liga na svijetu, ali zaista na žalim zbog odluke koju sam donio", rekao je Drogba za BBC Sport te je kratko zaključio:

 

"Stigao sam prije dva mjeseca i jako sam sretan. Ne želim otići odavde".

 

Drogba se od Chelseajevog dresa oprostio postigavši pogodak iz penala, u meču protiv Bayerna, koji je njegovoj ekipi donio titulu prvaka Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije