Drogba pred potpisom za Shanghai Shenhuu

Ponovo u napadu sa Nicolasom Anelkom?

Drogba pred potpisom za Shanghai Shenhuu

A. Haznadarević

Po svemu sudeći Chelseajev heroj Didier Drogba će karijeru nastaviti u kineskom klubu Shanghai Shenhui, barem prema riječima vlasnika ove momčadi sa Dalekog istoka.

Nakon što je saopštio da odlazi iz Chelseaja u kojem je proveo osam godina, Bjelokošćanin trenutno pregovara sa ekipom u koju je prošle godine otišao i njegov bivši klupski kolega Nicolas Anelka, a kako stvari stoje ovaj ubojiti dvojac će ponovo zajedno zaigrati u ovom kineskom klubu.

Prema riječima vlasnika Shanghai Shenhue Jun Zhua, pregovori idu u dobrom smjeru te bi se uskoro mogao očekivati i potpis:

"U ovom trenutku naši pregovori s Drogbom idu u pravom smjeru. Sve se odvija prema zacrtanom planu", istiće Zhu za Oriental Sport Daily.

Naravno, novac je to što je ove fudbalske velikane privuklo u ovako daleku zemlju, a prema pisanjima tamošnjih medija, Drogba bi mogao zarađivati 250.000 eura sedmićno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije