Drogba: Saigrači me inspirišu

Drogba: Saigrači me inspirišu

Kapiten Obale Slonovače, Didier Drogba, istakao je da mu saigrači mnogo pomažu i da ga inspirišu da postiže golove za svoju nacionalnu selekciju. 

Obala Slonovače se pobjedom nad Ekvatorijalnom Gvinejom plasirala u polufinale Afričkog kupa nacija, te tako nastavila stopostotan učinak na najvećoj smotri afričkog nogometa.

"Moji saigrači me ohrabruju i daju mi snagu da nastavim sa dobrim partijama. Sve golove koje sam postigao na ovome turniru dugujem njima. Sretan sam zbog uspjeha reprezentacije i ponosan sam na svoje saigrače", rekao je Drogba.

Obala Slonovače utakmicu polufinala igra u srijedu, a protivnik selekciji Francoisa Zahouia će biti Mali. Podsjetimo, Mali je plasman u polufinale izborio pobjedom nad Gabonom i to nakon boljeg izvođenja udaraca sa bijele tačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.