Drugarstvo, prije svega: Golman Watforda odbija da brani finale FA kupa?

Želi da Gomes bude na golu

Drugarstvo, prije svega: Golman Watforda odbija da brani finale FA kupa?

E. Škorić

Brazilski veteran Heurelho Gomes je starter za Watford u mečevima FA kupa. Odigrao je sedam utakmica ove sezone, sve dakle u tom takmičenju.

U Watfordu su jučer nakon velikog preokreta i 3:2 pobjede nad Wolverhamptonom izborili finale FA kupa protiv Manchester Cityja. Posljednja utakmica bi to moga da bude za iskusnog golmana Gomesa, kojem je trener Watforda pružao šansu s klupe u kupu.

Pošto je finale, mnogi smatraju da će u Watfordu napraviti promjenu i ipak na gol staviti prvog golmana Bena Fostera, no ovaj bi ipak da Gomes bude na golu.

"Apsolutno ću odbiti da branim ako budem ispred Gomesa", u šali je kazao Foster.

"Heurelho to zaslužuje i treba da igra bez sumnje. Nikada nije ostavio ovaj klub i nikada neće. Bio je fantastičan u polufinalu", istakao je Foster.

Menadžer Watforda Javi Gracia i dalje se nada da će Gomes preispitati svoje planove za umirovljenje.

"Slušao sam ove nedelje mnoge stvari o tome da li će danas biti poslednja utakmica za Gomesa, ali to nije važno za mene" , rekao je Garcia prije nekoliko sedmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije