Dudić: Ponosan sam na sve što sam napravio u Veležu

Čeka se odluka Uprave kluba

Dudić: Ponosan sam na sve što sam napravio u Veležu

S. Mlaćo
Velež je danas razočarao svoje navijače protiv Radnika.

Bijeljinci su golom Kenana Šarića slavili 2:1 i zaista u Mostaru mogu biti razočarani.

Feđa Dudić je poslije meča u TV prenosu ponudio Upravi ostavku, a kasnije se obratio medijima i na press konferenciji.

“Podnosim ostavku, rekao sam to već medijima. Pioniri ovakve pogotke ne bi primili... Vratimo se sada na 1:1, ok, ne moraš izgubiti.. Umjesto da ispucamo loptu, mi je damo protivniku i desi se šta se desi. Možda su se momci mene zasitili, a mogu reći da sam ponosan na sve ovo što sam napravio. Došao sam kada smo bili zadnji, sada ostavljam klub tu gdje jeste. Ispasti neće sigurno, kroz Kup se može do Evrope, legla su i financijska sredstva od Evrope, igračima je sve redovno... Zaostatka nema, sredina je to za poželjeti“, kazao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić je dodao da očekuje da Uprava prihvati njegovu ostavku.

Dudić je sa Veležom napravio velike stvari, Rođeni su igrali i Evropu, no par mjeseci kasnije sve se promijenilo. Poprilično upitan kvalitet igračkog kadra definitivno je uticao na to da Velež sada bude u donjem dijelu tabele, iako su ih gotovo svi očekivali u samom vrhu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epson
Nema niko prepotetniji od vas Mostaraca, pobjedili par utakmica i digli se ko da su Real, vraceni ste u vašu realnost, uvijek ce te biti mali, ponekad skocite i to je to
11 39
Realist
Nema tu kvalitete i to je to. Livada je klub za dna tabele uvijek bio i osto.
8 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi