Dudić potpisao za Slaviju

Veliko pojačanje za tim iz Lukavice

Dudić potpisao za Slaviju

Ekipa Slavije iz Lukavice želi izbjeći situaciju iz minule sezone kada su se borili za opstanak, te se pojačavaju uoči početka iduće sezone.

Tako je ugovor sa timom iz Lukavice potpisao nekada najbolji strijelac Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine Feđa Dudić, koji je u Lukavicu stigao iz Novog Pazara, gdje je igrao prošle sezone.

Dudić je u sezoni 2009/10. bio najbolji strijelac Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine igrajući za Travnik, a u karijeri je igrao za veći broj klubova, između ostalih Sarajevo, Željezničar, Slobodu, Zagreb, Varteks...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.