Dudić: Slavija ima kvalitet za pobjedu

U Lukavici optimisti pred Zrinjski

Dudić: Slavija ima kvalitet za pobjedu

M. Šljivak

Sve ono dobro što su uradili u dosadašnjem toku prvenstva, fudbaleri Slavije upropastili su u nedjelju porazom od Radnika sa 5:2. 

Zbog očajnog izdanja navijači tima iz Lukavice strijepe pred gostovanje Zrinjskom u Mostaru.

"Moramo što prije da zaboravimo proteklu utakmicu protiv Radnika. Treba da nastavimo onako kako smo i počeli ovu sezonu, a to su dobri rezultati. Uz malo sportske sreće možemo do pobjede, jer Slavija ima kvalitet dovoljan da se suprostavi Zrinjskom", smatra napadač Feđa Dudić.

Trener Dragan Radović je odlučio da još jednom analizira poraz od Radnika.

"Igračima je nedostajalo borbenosti u duelu sa Radnikom. Kao da su očekivali da pobjeda dođe sama. Ovaj poraz je dobro došao, jer sad smo vidjeli da rivali mogu da kazne svaki naš kiks. Ako ne ponovimo greške iz proteklog susreta, onda se možemo nadati dobrom rezultatu, u protivnom nemamo šta da očekujemo", smatra Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.