Dudić: Sve nas ekipe podcjenjuju, svi govore Sarajevo, Željezničar, Borac, Zrinjski...

Trener Veleža nakon Bosne

Dudić: Sve nas ekipe podcjenjuju, svi govore Sarajevo, Željezničar, Borac, Zrinjski...

A. Čaušević

Velež je brojao do osam u Visokom. Na stadionu Luke Rođeni su pobijedili domaću Bosnu s ubjedljivih i visokih 0:8. 

U izjavi poslije utakmice Feđa Dudić je kazao kako dobar i naporan rad dolaze na naplatu te istakao da će se Velež boriti za vrh tabele.

"Možemo biti zadovoljni utakmicama, danas smo igrali protiv trećeligaša Bosne, ali imali smo i jake mečeve protiv Širokog Brijega i Željezničara, izgledali smo jako dobro. Rezultat nekad nije bio adekvatan, ali kada radite dobro i igrati, onda se možete nadati dobrom rezultatu", rekao je perspektivni stručnjak te nastavio:

"Jedino nas remeti povreda Dine Hasanovića, koja nam je došla jako teško, ali nadam se da ćemo dobiti jednog ili dvojicu igrača do početka prvenstva i da ćemo s ovom ekipom biti jako konkurentni."

"Vidim da nas sve ekipe podcjenjuju i kad daju izjave drugi treneri. Svi govore Sarajevo, Željo, Borac i Zrinjski, ali mislim da ćemo se i mi jako puno pitati."

Komentarisao je Dudić ono što sve klubove očekuje početkom sezone, odnosno poštovanje pravilnika o virusu Covid-19.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bitno je da počenemo igrati. Gledamo utakmice na televiziji, svi igraju mi gledamo. Trebamo se pridržavati tih pravila, ali kako utakmice budu odmicale to će postati formalnost."

"Igrači i ja čekamo samo da krene, trebamo se prdrižavti protokola, ali trebamo misliti na fudbal, a ne ko će s kim sjediti s kim autobusu, hoćemo li se rukovati. Bitno je da krene."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BatonDezitijat
Ko.jos shvata ozbiljno federalca
19 25
nijepoznat
Samo jako federalci
12 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi