Dudića želi Zvijezda, ali...

U narednoj sedmici biće sve jasnije

Dudića želi Zvijezda, ali...

Adnan Beganović

Iako prelazni rok nije počeo, mnogi bh. klubovi su u potrazi za pojačanjima, a jedan od njih je i gradačačka Zvijezda. SportSport.ba saznaje da premijerligaš iz gradačca želi angažovati Feđu Dudića, a ovu vijest potvrdio nam je napadač Varaždina.

"Istina je da sam stupio u kontakt sa Zvijezdom, odnosno razgovarao sam sa direktorom Ivicom Cvitkušićem. Bio je to jedan korektan razgovor i do prije neki dan bio sam veoma blizu dolaska u Gradačac", rekao je Dudić za naš portal i dodao:

"Međutim, stvari su se malo iskomplikovale, odnosno dobio sam informacije da će nam u Varaždinu u toku naredne sedmice izmiriti sva dugovanja, a šef struke Samir Toplak mi je rekao da ne smijem ni pomisliti na odlazak. Ali, ukoliko nam se ne isplate dugovi, podnijet ću zahtjev za raskid ugovora i najvjerovatnije ću pojačati Zvijezdu. Dakle, sve će se znati u narednoj sedmici, odnosno mnogo toga zavisi od isplate dugovanja u Varaždinu."

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti