Dudo: Mogli smo pobijediti

Dudo: Mogli smo pobijediti

Jedno od prijatnih iznenađenja u bordo dresu protiv Cluja je bio Edin Dudo. On je u paru sa Torlakom s lakoćom zaustavljao protivničke napadače. Poslije primljenog gola odbrana nije više dala napadačima Cluja da ugrozi njihov gol.

„Mislim da smo dosta dobro odradili ovu utakmicu i one zadatke koje nam je šef zadao jer moramo u obzir uzeti da smo imali dosta kvalitetne napadače sa druge strane.Tako da smo morali dati sve od sebe, što smo i učinili i zaustavili njihov napad“, kaže Dudo za SportSport.ba.

Iako je Cluj bio apsolutni favorit i Sarajevu nisu davali velike šanse, oni su ipak pokazali da znaju igrati i bili čak bolji protivnik.Ipak u taboru Sarajeva nisu nezadovoljni ni sa ovim rezultatom. Jer i neriješeno im daje nadu da se mogu plasirati u grupnu fazu.

„Pa sigurno da možemo biti zadovoljni, jer smo pokazali da se možemo nositi i sa ekipama koje su moram priznati malo ispred nas u svakom segmentu. Ali isto tako ne mogu da se otmem dojmu, da smo mi sinoć mogli da dobijemo utakmicu. Ipak, šta je tu je i ovaj rezulatat nama ostavlja šanse za prolaz“.

Igrači u bordo taboru neće se sigurno predati u revanšu, nego će tražiti priliku i pokušati je iskoristi i doći do velikog uspjeha.

„Ono što je sigurno da nas čeka jedna vrlo teška utakmica, u kojoj ćemo mi dati sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata i prolaza u grupnu fazu takmičenja. Nadam se da ćemo obradovati sve građane BiH i šire. Posebno naše vjerne navijače kojima se ovom prilikom zahvaljujem, na bezuslovnoj podršci koju su nam pružili jer bez njih ne bi sigurno napravili to sto smo napravili“, rekao je Edin Dudo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.