Dudu i Rosicky pred izlaznim vratima Arsenala
Za Eduarda više nema mjesta?

Prave mjesto Joe Coleu

Dudu i Rosicky pred izlaznim vratima Arsenala

Edmir Škorić

Sve bliži izlaznim vratima Emiratesa su hrvatski reprezentativac Eduardo Da Silva, te češki reprezentativac Tomas Rosicky.

Eduardo Da Silva, nekadašnji igrač zagrebačkog Dinama, još uvijek se nije oporavio od teške povrede koju je zadobio još prije dvije godine u susretu Arsenala i Birmignhama. Trener Topnika Arsene Wenger više nema strpljenja.

Pred izlaznim vratima londonske momčadi je, kako sada stvari stoje, i Čeh Tomas Rosicky. Oba ova igrača morat će napustiti Topnike, kako bi Wenger osigurao dolazak Chelseajevog veznjaka Joe Colea.

Ovakvu informaciju donosi britanski Mirror, a isti izvor ističe kako je Da Silva na meti Aston Ville, dok Rosicky ima ponude nekoliko njemačkih bundesligaša. Podsjetimo da je češki veznjak ranije igrao za dortmundsku Borussiju, pa nije nemoguće da se vrati u Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.