Dudu povrijeđen i propušta Gruziju

Dudu povrijeđen i propušta Gruziju

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva neće nastupiti na predstojećoj kvalifikacijskoj utakmici EURA 2012 u Tbilisiju protiv Gruzije zbog ozljede skočnog zgloba, a izbornik Slaven Bilić je umjesto njega pozvao Marija Mandžukića.

Prema izjavi liječnika hrvatske reprezentacije Jurice Rakića, Eduardo da Silva je zadobio ozljedu desnog nožnog zgloba, te ga čeka trotjedni oporavak i nema nikakvih izgleda da bi mogao konkurirati za utakmicu s Gruzijom 26. ožujka, te tri dana poslije prijateljsku s Francuskom.

Također, definitivno je potvrđeno kako ni branič Dinama Šime Vrsaljko zbog ozljede neće moći konkurirati za Tbilisi i Pariz, pa je izbornik Bilić odlučio pozvati Domagoja Vidu iz Bayera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.