Duff blizu Fulhama

Povratak u London

Duff blizu Fulhama

A. Beganović

Irski reprezentativac i dosadašnji član Newcastlea, Damien Duff, pred sam kraj prelaznog roka najvjerovatnije će pojačati redove londonskog Fulhama.

Engleski mediji danas navode da pregovori klubova još uvijek traju, ali da je gotovo sigurno da će transfer biti realiziran. Također navode da će Fulham na račun Newcastlea na ime obeštečenja uplatiti 4 miliona funti, a menadžer londonskoh kluba Roy Hodgson otočkim medijima je rekao:

„Pregovori između dva kluba su u toku, ali sam siguran da će u toku dana sve biti rješeno. Damien je bez mnogo sumnje odličan fudbaler, koji nas zanima već duže vrijeme. Lično ga poznajem i nakon što sam načuo da se želi vratiti u London, stupio sam u akciju. Naša ekipa njegovim dolaskom mnogo će dobiti jer se radi o izvrsnom igraču koji je prepun međunarodnog iskustva“.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.