"Dugujem izvinjenje svima, klub je tražio obeštećenje"

Mladi Hasanbegović ostao bez dogovora sa TOŠK-om

"Dugujem izvinjenje svima, klub je tražio obeštećenje"

Samir Mlaćo

Mladi Haris Hasanbegović danas je produžio saradnju sa NK Travnikom. Hasanbegović je bio na pragu prelaska u TOŠK, ali to se ipak nije desilo.

Tim povodom Hasanbegović se odlučio oglasiti na zvaničnoj stranici tima iz Tešnja, te uputiti izvinjenje navijačima tog kluba.

"Pozdrav svima, želim da uputim javno izvinjenje svim navijačima, upravi, treneru, predsjedniku kluba Ajdinu Mrgudi koji je bio korektan u dogovoru oko mog eventualnog prelaska. NK Travnik je tražio određeno obeštećenje na profesionalni ugovor koji sam imao sa njima i na kraju nije došlo do realizacije transfera. Nadam se da će TOŠK ostvariti zacrtani cilj, a to je opstanak u ligi."

Hasanbegović je ove polusezone za Vezire upisao osam nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi