Dujaković: Disciplinovana igra vodi nas do pozitivnog ishoda

Fudbaler Metalleghea o meču s Širokim Brijegom

Dujaković: Disciplinovana igra vodi nas do pozitivnog ishoda

D. Vejo

Fudbaleri Metalleghea BSI će u okviru osmog kola Premijer lige BiH nove bodove tražiti na gostovanju kod ekipe Širokog Brijega.

U ovaj meč, crveno-bijeli ulaze nakon remija u prošlom kolu s ekipom Olimpica (1:1). Svoja očekivanja od utakmice s Širokim, rekao je i jedan od glavnih aktera gostujuće ekipe u ovom susretu.

"Nakon reprezentativne pauze gostujemo ekipi Širokog Brijega, koja je u rezultatskoj krizi i sigurno da će tražiti pobjedu pred svojom publikom i nakon neugodnog poraza od Mladosti u Kaknju. Svakako da su favoriti na ovoj utakmici te imaju imperativ pobjede što im je dodatni pritisak, dok mi idemo da s jednom dobrom i disciplinovanom igrom pokušamo doći do pozitivnog rezultata. Smatram da do tog cilja i možemo, jer smo do sada pokazali da se možemo nositi sa svim ekipama u ligi", kazao je za SportSport.ba fudbaler Metalleghea BSI, Siniša Dujaković.

Utakmica između Širokog Brijega i Metalleghea igra se u nedjelju s početkom od 19.30 sati.

Podsjetimo, Siniša Dujaković proglašen je za najboljeg igrača prvog kola Premijer lige BiH nakon što je s dva pogotka praktično donio pobjedu svom timu protiv Čelika u Zenici, a gdje je Metalleghe BSI slavio rezultatom 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi