Dujaković: Drago mi je što ću ponovo nositi dres Borca

Nova akvizicija Borca za SportSport.ba

Dujaković: Drago mi je što ću ponovo nositi dres Borca

D. Vejo

Siniša Dujaković danas je postao novi-stari fudbaler banjalučkog Borca.

Igrač koji je prije nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa ekipom Metalleghea, ekspresno je pronašao novu sredinu. Vraća se kući, s obzirom da je rođeni Banjalučanin te da je već jednom nosio dres Velikana iz Platonove.

Zadovoljstvo postignutim dogovorom sa crveno-plavima, ne krije.

"Danas sam postao novi član Borca. Veoma mi je drago zbog toga. Postigao sam dogovor sa rukovodstvom kluba. S nestrpljenjem čekam da počnu pripreme", isitče za SportSport.ba novi igrač Banjalučana, Siniša Dujaković.

Ovo će pomenutom igraču biti drugi mandat na Gradskom stadionu u Banjaluci, kojeg kako kaže želi iskoristiti na najbolji mogući način.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi