Dujaković i Ojdanić dogovorili saradnju sa Borcem

Potvrđeno za SportSport.ba

Dujaković i Ojdanić dogovorili saradnju sa Borcem

D. Vejo

Siniša Dujaković i Branko Ojdanić nova su pojačanja Fudbalskog kluba Borac.

U banjalučkom Bocu uveliko se radi na formiranju igračkog kadra za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Iako su se u posljednjih nekoliko dana mnoga imena dovodila u vezu sa Velikanom iz Platonove, tome polako dolazi kraj.

Siniša Dujaković i Branko Ojdanić nove su akvizicije Banjalučana. Ovu informaciju, potvrdio je i sportski direktor crveno-plavih.

"Jeste, danas smo dogovorili saradnju sa Dujakovićem i Ojdanićem, te će oni od drugog dijela prvenstva nositi dres Borca. Na ovome ne stajemo, imamo u planu još nekoliko imena, a sve će biti poznato do početka priprema", rekao je za SportSport.ba, Oliver Jandrić.

Pomenuti dvojac, u svojoj igračkoj karijeri već je jednom nosio dres Borca.

Kada je u pitanju Ojdanić, on je do sada nastupao za Kozaru, Laktaše, Borac, Istru 1961, Pesciju i Brežice, dok je Dujaković branio boje upravo Banjalučana, te Kozare i Metalleghea.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi