Dujković fizički nasrnuo na Pervana

Golman Slavije napao sudiju

Dujković fizički nasrnuo na Pervana

Adnan Beganović

U okviru Premijer omladinske lige jučer su se u Istočnom Sarajevi sastali domaća Slavija i Olimpic, no kadeti ova dva tima nisu utakmicu odigrala do kraja jer je golman prvog tima Slavije Ratko Dujković na poluvremenu napao pomoćnog sudiju Adnana Pervana.

Prema pisanju Dnevnog avaza Dujković je na poluvremenu pomenute utakmice ušao u sudijske svlačionice te je fizički nasrnuo na Pervana, a situaciju je smirio kapiten Slavije Bojan Regoje, koji se igrom slučaja u pravom trenutku našao na pravom mjestu.

Navodno je povod za ovaj napad Dujković našao u utakmici 18. kola Premijer lige između Slavije i Zrinjskog, u kojoj je domaća momčad slavila sa 3:2. Postavlja se pitanje šta bi se dešavalo, da je Slavija kojim slučajem izgubila tu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.