Dujković: Projekat Uprave Rudara definitivno obećava
FOTO: Mirsad King Mujagić

Novi čuvar mreže FK Rudar Kakanj

Dujković: Projekat Uprave Rudara definitivno obećava

S. Mlaćo

Iskusni čuvar mreže Ratko Dujković (34) prije par dana pojačao je redove kakanjskog Rudara, člana Prve lige Federacije BiH. 

Kakanjci su bili u potrazi za golman, a izbor je na kraju pao upravo na iskusnog Dujkovića.

Nekadašnji golman reprezentacije BiH posljednji angažman je imao u redovima zeničkog Čelik, dok je prije toga nastupao za Olimpik, Zrinjski, Slaviju, Slobodu, te iransku Saipu.

Odmah se i priključio treninzima sa svojim novim saigračima.

"Projekat koji je Uprava kluba prezentovala definitivno obećava i mogu slobodno poručiti svim fudbalerima koji dobiju poziv Rudara da isti prihvati bez mnogo razmišljanja. Kakanj je grad sporta, Rudar ima sjajne navijače i već za par dana boravka u Kaknju osjetio sam koliko navijači vole Rudar i koliko im je stalo do njegovog uspjeha", kazao je Dujković za stranicu FK Rudar Kakanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dujković je sa Rudarom potpisao jednogodišnji ugovor, a Kakanjci će u novoj sezoni sigurno biti jedan od kandidata za sami vrh tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi