Dujković: Tokom cijelog meča diktirali smo tempo

Strijelac prvog gola za Borac protiv Sloge

Dujković: Tokom cijelog meča diktirali smo tempo

D. Vejo

Velikan iz Platonove vratio se na pobjednički put nakon što su u jučerašnjoj utakmici pred svojom publikom slavili protiv ekipe Sloge iz Doboja rezultatom 2:0 (2:0).

Tokom čitavog susreta, Borac je imao inicijativu na terenu. Na prvi pogodak čekalo se svega šest minuta kada je snažnim i preciznim udarcem do sada najbolji igrač crveno-plavih Miloš Dujković matirao nemoćnog golmana Sloge za vodstvo domaćeg tima.

Zadovoljan igrom, bio je i sam akter domaće ekipe.

"Nakon izuzetno turbulentne i teške sedmice koja je iza nas, pred utakmicu sa Slogom bili smo pod strahovitim pritiskom da moramo stići do pobjede. Dobro smo otvorili susret, postigli dva gola i utakmicu rutinski priveli kraju. Okrećemo se narednom meču sa Podrinjem u Janji. Ovu pobjedu posvećujemo povrijeđenom saigraču Borisu Gavriću, kojem ispred ekipe želim što skoriji povratak na teren", kazao je za SportSport.ba fudbale Borca, Miloš Dujković.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi