Dujković: Veoma važna tri boda za nas

Dvostruki strijelac u pobjedi Borca nad Kozarom

Dujković: Veoma važna tri boda za nas

D. Vejo

Miloš Dujković jučer je na utakmici Borca i Kozare, bio centralna figura utakmice.

Naime, mladi fudbaler je sa dva pogotka u mreži Đakušića tim iz Gradiške ispratio kući. O golovima, ali i samom meču, pričao je upravo on.

"Ovo su bila tri veoma važna boda za nas. Bili smo pod imperativom pobjede sinoć. Dobro smo otvorili utakmicu, dali dva gola u prvih pola sata i praktično riješili susret u našu korist. U drugom dijelu utakmice, imali smo nekoliko priliku ali ih nismo realizovali. U suštini, zadovoljan sam pobjedom i golovima koje sam postigao", rekao je za SportSport.ba fudbaler Borca, Miloš Dujković.

U trećem kolu prvenstva Srpske, Borac će gostovati ekipi Slobode iz Mrkonjić Grada.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi