Duka: Pobjeda bi bila čudo

Predsjednik Albanskog nog. saveza

Duka: Pobjeda bi bila čudo

Edmir Škorić

Armand Duka, predsjednik Albanskog nogometnog saveza (FSHF), ističe kako je albanska nogometna reprezentacija pod pritiskom uoči gostovanja Bosni i Hercegovini.

"To je delikatna utakmica, a svakako treba istaknuti da se svi nadaju povoljnom rezultatu", kazao je Duka koji se u Zenici nalazi zajedno sa ostatkom reprezentacije, dodavši:

"Bitno je večeras dostojanstveno se pokazati i osvojiti bar bod. Pobjeda bi, nema sumnje, bila čudo. FSHS je, u svakom slučaju, spreman nagraditi momke".

Duka je, informacije radi, na čelu FSHF-a u svom trećem mandatu. Inače, utakmica BiH - Albanija igra se večeras od 20 sati i 15 minuta uz direktan prijenos na BHT 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije